Hot Spring

28.10.2008 - Sejem Pohištvo 2008 (Ljubljana od 3. do 9.11.2008)

V dvorani D, na prostoru 6 –ob prehodu v Avlo se tudi letos predstavlja HotSpring z ponudbo že dobro uveljavljenih masažnih bazenov na našem trgu. Prvič bo uradno predstavljena nova linija LimeLight, ki bo še obogatila ponudbo s povsem novo zasnovo masažnih mest in prijetne zvezdnate osvetlitve bazenske vode.

Več

04.09.2008 - Izola Boat Show 2008 (od 17. do 21.9.2008)

za zaključek poletne sezone se bomo pridružili vsem ljubiteljem morja,plovil, užitkov ...

Predstavili se bomo na mednarodnem sejmu v Izoli, saj ljubezendo vode združuje morjeplovce in masažne bazene.

Prvič bo predstavljen nov model Flair iz nove linije LimeLight, ki jo je Watkins postavil ob bok že uveljavljeni liniji masažnih bazenov HotSpring.

Več

01.09.2008 - MOS 2008 - mednarodni obrtni sejem v Celju (od 10. do 17.9.2008)

HotSpring se bo tudi letos tradicionalno predstavil na Mednarodnemobrtnem sejmu v Celju. Naš razstavni prostor je na istem mestu kotže vsa leta, zunanji prostor - izhod iz hale D.

Vabljeni, še posebej v sredo,. petek, nedeljo in torek, ko bo naštandu g. Plešec Bojan.

Več

05.03.2008 - NOVO! možnost dobave ohišja bazena iz imitacije kamna

Želje kucev masažni so različne,vsaka postavitev masažnega bazena v okolje je nov izziv. HotSpring se odziva na želje potencialnih kupcev masažnih bazenov in je pripravil novo ponudbo za svoja največja masažna bazena Summit in Grandee. Sedaj je na voljo dobava teh dveh modelov bazena z oblogo iz vezane plošče, brez standardne everwood obloge, ki je pripravljena za oblogo po željah bodočega kupca. bazena se lahko obložita z keramiko, kamnom, lesom, pač po željah uporabnika.

Več

15.02.2008 - Novosti v letu 2008

Razvoj masažnih bazenov se sicer nadaljuje, vendar kakšnih korenitih sprememb v programu HotSpring za leto 2008 ni opaziti. Dosedanja paleta masažnih bazenov v letu 2008 ostaja ista. Lanska noviteta bazen Aria ostaja vodilna v ponudbi.

Za leto 2008 je napovedan prenovljen model bazena Sovereign. Že tako vodilno masažno mesto MotoMassage, ki je patent družbe Watkins, prenavlja tudi v tem modelu bazena. V letu 2008 bo ta model opremlje z DX MotoMassage, dvojni vodno zračni curek, ki se premika ob hrbtenici gor in dol in jača obhrbtenično muskulaturo.

Več

05.02.2008 - Konferenca Create 2008 - zbor vseh delerjev HotSpring masažnih bazenov

V januarju 2008 smo se dealerji družbe Watkins zopet zbrali v Kalifornji. Taka srečanja so namenjena druženju in izmenjavi izkušenj prodajalcev masažnih bazenov, vsakokrat pa tudi obiščemo tovarno, da se na lastne oči prepričamo, kako napredujeta razvoj in proizvodnja masažnih bazenov Hotspring. Letos smo bili še posebej ponosni na opaženi napredek v proizvodnji s poudarkom na geslu "Think Green" - v zadnjih dveh letih je bil celoten proizvodnji proces podvržen koreniti reorganizaciji z namenom čim bolj prispevati, k ohranjanju okolja. Watkins izredno pazljivo izbira materiale, iz katerih proizvaja masažne bazene, pozoren je na to, da se ves odvečni,odpadni material iz proizvodnje reciklira in ponovno uporabi za druge izdelke. Ravno tako je skrb za ergonomsko oblikovanje posameznih delovnih faz v procesu na izredno visokem nivoju. Zaščita delavcev in uporaba primernih delovnih zaščitnih sredstev so vodilna skrb družbe.

Več

31.01.2008 - Hidroterapija

HIDROTERAPIJA
Hidroterapija je ena od najstarejših in preprostejših oblik zdravljenja, katero so poznali že stari Grki in Rimljani. Toplim kopelim so pripisovali zdravilne učinke pri revmi in ostalih motnjah, po drugi strani pa so jih cenili zaradi učinkov ugodja, sprostitve in dobrega počutja. Kopališča in tople kopeli so bile tako cenjene, da so postale del njihovega življenja.
V začetku 20. stoletja je bila izdelana prva biserna kopel, ki je združevala osnovne elemente nege: dotik, vodo in zrak. Z dotikanjem mehurčkov kože, posredno mišic, posebej, če je to ritmično in usmerjeno na prava mesta, dosežemo mnoge negovalne, zdravilne in lepotne učinke. Biserna kopel zelo pripomore k vsesplošni sprostitvi telesa in duha, zmanjšuje bolečine in je učinkovito sredstvo proti nespečnosti. Preventivni in kurativni učinki biserne kopeli so tako cenjeni, da je so v mnogih naših zdraviliščih priznani kot terapevtska metoda.
Več

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter