Hot Spring

Filtri

Filtri
Masažni bazeni HotSpring vsebujejo tridimenzionalne filter Tri-X, ki zagotavljajo popolno filtriranje vode v masažnem bazenu. Filtriranju je namenjena zgradba tega aparata v celoti, filtrira po globini in na svojem površju. Tako prefiltrira 2l več vode na kvadratni meter od običajnih filtrov. Hkrati je življenjska doba filtra Tri-X daljša od življenjske dobe običajnih filtrov.
Več

Dvižni mehanizem pokrova

Dvižni mehanizem pokrova
Je del standardne opreme vsakega masažnega bazena HotSpring. Pripomoček, ki olajša odstranitev pokrova pred uporabo masažnega bazena. Na voljo je v več izvedbah – v podjetju JOBplus uporabnikom svetujemo, za katero naj se odločijo, glede na lokacijo postavitve masažnega bazena.
Več

Stopnice

Stopnice
Za lažji vstop v masažne bazene HotSpring. Vstopanje v masažne bazene HotSpring je sicer enostavno, vendar pri nekaterih postavitvah in za nekatere življenjske situacije uporabnikov (fizične poškodbe, zmanjšana gibalna zmogljivost, ipd.) ni najlažje. S stopnicami zagotovimo bolj eleganten vstop in izstop iz masažnega bazena. Izbirate lahko med everwood, lesenimi ali lahkimi stopnicami iz plastične mase. Izvedbo lahko prilagodimo vašim individualnim željam.
Več

Termoizolacijski pokrov

Termoizolacijski pokrov
Je del standardne opreme vsakega masažnega bazena HotSpring. Zagotavlja popolno zatesnitev na vrhu bazena, zato voda v bazenu ostaja topla, poraba energije pa je bistveno manjša. Posameznemu modelu masažnega bazena HotSpring se popolnoma prilega le originalni pokrov.
Več

Glasbeni sistemi

Glasbeni sistemi
Masažni bazeni HotSpring niso le prostor sprostitve, so tudi prostor zabave - v njih lahko uživate ob svojih najljubših melodijah, ko poslušate glasbo, ki jo predvaja glasbeni sistem, vgrajen v bazen. Vsi masažni bazeni HotSpring imajo možnost bgradnje bodisi avdio sistema SpAudioCast bodisi avdio sistema Moonlight.
Več

Držalo za vstop v masažni bazen

Držalo za vstop v masažni bazen
Včasih je dobrodošla pomoč držala za vstop in izstop iz masažnega bazena.
Več

Plavajoči pladenj

Plavajoči pladenj
Druženje v masažnem bazenu HotSpring bo še bolj prijetno, če si boste s prijatelji v njem privoščili okusni napitek. Pijača na plavajočem pladnju bo sredi masažnega bazena na dosegu rok vsem zbranim v njem.
Več

Relax vzglavnik za masažo, fizioterapijo in kozmetiko

Relax vzglavnik za masažo, fizioterapijo in kozmetiko
Ko masaža postane še bolj udobna in učinkovita.
Več

Solarni tuš Solarjet

Solarni tuš Solarjet
Masažni bazeni HotSpring, ki jih uporabljate na prostem, poskrbijo za sprostitev. Še prijetnejše je, če masažni bazen dopolnite s prho iz solarnega tuša SolarJet, tudi postavljenega na prosto.

Nov model solarnega tuša v našem razstavnem salonu!
Več

Igra svetlobe

Igra svetlobe
Nekaj novega. Nekaj edinstvenega. Igra svetlobe. Izbira velikosti, oblik in barvnih kombinacij. Nežna osvetlitev prostora in vrta. Brez svetlobnega onesnaževanja.
Več

Vrtni ogenj

Vrtni ogenj
Popestrite ambient z elegantnim ognjem.
Več

Plinski žar

Plinski žar
Naj bo druženje v krogu družine ali prijateljev še prijetnejše ob slastni hrani pečeni na elegantnem plinskem žaru izdelanem iz nerjavečega jekla.
Več

Tende Elegantna senca

Tende Elegantna senca
Ko sonce in dež postaneta moteča lahko nad svojim masažnim bazenom razpnete eleganten pokrivni sistem, ki je projektiran z namenom, da vašim zunanjim površinam vlije eleganco in omogoči udobno uporabo tudi v najbolj ekstremnih sončnih, vetrovnih ali deževnih razmerah.
Več

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter