Hot Spring

Potrdila in certifikati kakovosti

Kvaliteto masažnih bazenov HotSpring potrjujejo certifikati in potrdila o kakovosti, ki so izdani s strani neodvisnih testnih institucij.
Več

Pomebno pri nakupu

Masažni bazen kupujemo za obdobje dvajset in več let. Preverite od česta vse bo odvisno zadovoljstvo uporabnikov v tem času.


Več

Raznolikost masažnih sistemov

Masažni sistemi v masažnih bazenih HotSpring izkoriščajo vse možnosti namestitve v konstrukciji bazena, masažne šobe so visokozmogljive in sektorsko nastavljive, delujejo pa po načelu mešanja vodnega in zračnega curka, ki ga najbolj značilno zastopa sistem MotoMassage DX, ki je patent družbe Watkins Co.


Več

Sistem filtriranja vode

Masažni bazeni HotSpring filtrirajo vso vodo ves dan skozi visokozmogljive mehanske in bakteriološke filtre z vložkom s srebrovimi ioni in ozonatorjem.


Več

Neslišnost delovanja

HotSpring masažni bazeni imajo vgrajene mehanizme in motorje, ki  delujejo neslišno, kar je pomembno predvsem za bazene, postavljene znotraj objekta in v večstanovanjskih stavbah.


Več

Energijska varčnost

Za obratovanje masažnih bazenov HotSpring zadošča priključitev na enofazno napetost. Vgrajeni visokokakovostni pretočni grelnik vode ni v neposrednem stiku z vodo, kar preprečuje nabiranje apnenčastih oblog na njem in mu podaljšuje življenjsko dobo ter povečuje izkoristek energije. Visokokakovostna preobleka površine bazena pa zagotavlja znatno manjšo občutljivost bazena in vode v njem na temperaturne spremembe okolja, k čemer prispeva tudi termoizolacijski pokrov bazena. Zato za porabo elektrike v enem mesecu plačamo le 20 EUR, če bazen uporabljamo 4x na teden po 0,5h.


Več

Kakovost in zanesljivost delovanja

V masažnih bazenih HotSpring so sestavni deli in tehnologija, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Za izdelke HotSpring in vgrajene komponente priznavamo petletno in dvoletno garancijo.
Več

Preprostost in cenovna ugodnost vzdrževanja

Masažni bazeni HotSpring zahtevajo le mesečno izpiranje mehanskih filtrov pod tekočo vodo, dvakrat ali trikrat na leto pa zamenjavo bazenske vode ob menjavi živosrebrovega vložka ter občasno preverjanje kakovosti vode.
Več

Organizacija in odzivnost servisa

Vzdrževanje uporabnik lahko v celoti zaupa podjetju JOBplus, ki skrbi tudi za servis masažnih bazenov HotSpring.
Več

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter