Hot Spring

20.02.2011 - NOVOST V SLOVENIJI

HotSpring vam ponuja edinstven sistem za čiščenje vode ACE ™ sistem za vzdrževanje bazenske vode, razvit posebej za masažni bazen. ACE je enostaven sistem za upravljanje, uporabniku prihrani čas, ki bi ga porabil za nego vode in voda je kvalitetnejša. Prepričala vas bo video predstavitev.....
 
Več

20.12.2010 - SREČNO!

Uspešni smo, kadar mislimo pozitivno,živimo optimistično in se veselimo življenja.Vse to sproži v nas neskončno ustvarjalnost.Vendar človek vsega ne more opraviti sam. Z roko sodelovanja smo močnejši!
A.Šegula
Več

01.12.2010 - DECEMBERSKA AKCIJA

DECEMBERSKA AKCIJA
Veseli december je tu! Razveseljujemo vas z izredno praznično ponudbo - ob nakupu masažnega bazena HotSpring vam podarimo infrardečo savno!
Več

08.11.2010 - Masažni bazeni HotSpring na sejmu Ambient

Prisrčno vabljeni na razstavni prostor podjetja JobPlus v dvorano D, kjer si boste lahko ogledali modele Aria, Sovereign in Jetsetter. V sredo, petek in nedeljo pa vas na razstavnem prostoru D6 pričakuje g. Plešec Bojan, ki vam bo odgovoril na vaša morebitna vprašanja.
Več

06.10.2010 - ACE sistem VS ostale elektrolize

Poglejte si nadzorno predstavitev kako delujejo različni sistemi na podlagi soli in zakaj je ACE sistem tako učinkovit
Več

04.10.2010 - 41. SEJEM NARAVA ZDRAVJE

41. SEJEM NARAVA ZDRAVJESi tudi vi želite naravi in zdravju prijazno življenje? Pozdravimo Jutri! je moto 41.sejma Narava-zdravje. Obiščite nas med 7. in 10.oktobrom v hali A in postanite del sejma in bogatega obsejemskega dogajanja, ki ponujata številne oblike ohranjanja narave in ekološke zavednosti.
Več

27.09.2010 - NAVTIČNI VIKEND V PORTOROŽU

NAVTIČNI VIKEND V PORTOROŽU
Letošnje poletje bomo zaključili v morskem duhu. Pridružili se bomo navtičnim navdušencem v portoroški marini od 30. septembra do 3. oktobra.
Več

15.09.2010 - Izkoristite jesenski bon ugodnosti!

Pridobite svoj kupon jesenskih popustov
 
Več

09.09.2010 - 43. MEDNARODNI OBRTNI SEJEM CELJE

Vabimo vas na medarodni obrtni sejem, ki se bo odvijal od 8. do 15. septembra v Celju. G. Plešec vas pričakuje v sredo, petek, nedeljo in torek na zunanjem prostoru 4, razstavni prostor 405.
Več

04.08.2010 - POLETNA AKCIJA

Vroča poletna akcija, ki je ne smete zamuditi!
Več

01.07.2010 - Poletje je tu

Poletje je tu, težko pričakovane počitnice so se vendarle pričele. Odpravili se bomo naokoli, v hribe na morje, na deželo in v tuje kraje. Vendar vse to hitro mine, počitnice pa bodo kar še trajale.

Ste razmišljali, da bi podaljšali dopust doma? Ponujamo vam odgovor: masažni bazen na vašem vrtu.

Ni slaba ideja, kajne? Vendar pozor! Na kaj morate biti pozorni preberite v nadaljevanju...

Več

31.05.2010 - VABLJENI NA PRIMORSKI SEJEM

Vabljeni na Primorski sejem, ki bo potekal v Kopru v dvorani Bonifika med 3. in 6. junijem. Daljši poletni dnevi nam omogočajo tudi daljši čas odprtja sejma, tako da vas na zunanji ploščadi pričakujemo od 9.30 do 21.30 ure, v nedeljo do 20.30.
Več

24.05.2010 - ACE VPRAŠANJA & ODGOVORI

Vse kar si želite vprašati, pa ne veste koga.


Več

04.05.2010 - VABLJENI NA INTERNAUTICO 2010

VABLJENI NA INTERNAUTICO 2010
Tudi letos vas vabimo na največji navtični sejem pri nas, 15. Internautico v marino Portorož med 11. in 16. majem. Na prvi ploščadi vam bomo predstavili dva energetsko varčna masažna bazena iz naše ponudbe; najbolj prodajan model Ario in Flair.

Ekipa JobPlusa vas pričakuje v sredo, petek in nedeljo.
Več

08.04.2010 - POGLEJTE V VIDEOTEKO

Delovanje masažnega bazena vam želimo predstaviti tudi preko filma. Oglejte si videoteko in se prepričajte o kakovosti ter užitku, ki vam ga ponuja masažni bazen HotSpring.
Več

18.03.2010 - Sejem MEGRA v Gornji Radgoni

Sejem MEGRA v Gornji Radgoni
Gradite ali obnavljate svoj dom? Urejate okolico? SI želite domače toplice?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, vam priporočamo, da nas obiščete na sejmu Megra od 23. do 27. marca v hali 3C, kjer vam bomo predstavili energetsko varčna bazena Jetsetter in Ario. Poleg tega pa vam bomo predstavili tudi nov revolucionarni ACE sistem za kristalno čisto vodo.
Več

24.02.2010 - Vabljeni na sejem DOM

Vabljeni na sejem DOM
Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču med 2. in 7. marcem v dvorani F še posebej v torek, četrtek in soboto, ko vam bo gospod Plešec svetoval o primerni izbiri masažnega bazena HotSpring za vas in vašo družino. Na sejmu bomo premierno predstavili edinstvem sistem za diamantno čisto vodo ACE.
Več

10.02.2010 - REVOLUCIONARNA NOVOST PRI VZDRŽEVANJU BAZENSKE VODE

Masažni bazeni z edinstveno tehnologijo ACE. Strokovnjakom HotSpringa, zavezanim k nenehnemu razvoju, je po večletnih raziskavah in testiranju uspelo razviti unikatni sistem za avtomatsko dezinfekcijo vode. ACE Salt water sanitinzing system, Auto Cleaning Engine, je sistem za vzdrževanje bazenske vode. Ob izredno nizki ravni soli v bazenski vodi uspešno uporablja inovativno diamantno tehnologijo in sol pretvarja v učinkovite naravne čistilce vode.Več

27.01.2010 - NOVA UPRAVLJALSKA PLOŠČA

Masažni bazeni imajo novo upravljalsko ploščo, ki je dostopna z zunanje in notranje strani jakuzzija. Zasnovana je za enostavno uporabo, tako da boste upravljanje vašega masažnega bazena osvojili v manj kot minuti. Masažni bazeni imajo visoko ločljiv barvni digitalni LCD zaslon, ki omogoča enostavno branje zlasti ponoči.
Več

27.01.2010 - Nova Luminiscence osvetlitev

Masažni bazeni HotSpring vam omogočajo, da si v njih ustvarite svojo barvno kombinacijo. Prilagodite si barvne nastavitve, ki se ujemajo z vašim trenutnim razpoloženjem, z Luminiscence štiriconsko večbarvno osvetlitvijo.
Več

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter