Hot Spring

Opis

V nadaljevanju podrobnejše opisane savne odlikuje predvsem natančna izdelava iz lesa kanadskega macesna. Uporabljeni so najbolj ekonomični in učinkoviti grelci izdelani iz karbona, ki omogoča potenje že pri 25° celzija. Savna je zato primerna tudi za ljudi z različnimi obolenji in za vse, ki težko prenašajo visoke temperature.

Več

Solo

Solo

Savna Solo je izdelana iz kakovostnega kanadskega macesna, ki ima prijetno aromo ter zelo gosto rast letnic, kar onemogoča krčenje in širjenje pri temperaturnih spremembah in se ne navzame vonja po dišavah ali znoju. Les se tudi ne smoli in je brez grč.

 

Več

Duo

Duo

Savna Duo je izdelana iz kakovostnega kanadskega macesna, ki ima prijetno aromo ter zelo gosto rast letnic, kar onemogoča krčenje in širjenje pri temperaturnih spremembah in se ne navzame vonja po dišavah ali znoju. Les se tudi ne smoli in je brez grč.

Več

Trio

Trio

Savna Trio je izdelana iz kakovostnega kanadskega macesna, ki ima prijetno aromo ter zelo gosto rast letnic, kar onemogoča krčenje in širjenje pri temperaturnih spremembah in se ne navzame vonja po dišavah ali znoju. Les se tudi ne smoli in je brez grč.

Več

Mini Corner

Mini Corner

Savna Mini corner je izdelana iz kakovostnega kanadskega macesna, ki ima prijetno aromo ter zelo gosto rast letnic, kar onemogoča krčenje in širjenje pri temperaturnih spremembah in se ne navzame vonja po dišavah ali znoju. Les se tudi ne smoli in je brez grč.

Več

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter