Hot Spring

Jacuzzi kupimo le enkrat

Jacuzzi je naložba v vaše zdravje, ugodno počutje in sprostitev. Da bo v vaš dom prinesel veliko zadovoljstva in čim manj skrbi, bodite pri izbiri pozorni na določene funkcije, ki vam bodo to omogočale. Pred nakupom se prepričajte, da ima izbrani jacuzzi raznolika masažna mesta, saj vam le ta omogočajo pestro masažo. HotSpringov jacuzzi ima visokozmogljive in sektorsko nastavljive masažne šobe, ki delujejo po načelu mešanja vodnega in zračnega curka. Pomembno je, da se masažne šobe ne ponavljajo, temveč vam vsako masažno mesto ponuja drugačno vrsto masaže.
Druga pomembna funkcija je filtracija vode. Jacuzzi naj ima 24urno filtracijo, ki poteka izključno preko filtov (torej brez obvodov), kar zagotavlja čiščenje brez prekinitve. Nadgradnja klasične filtracije je dodan vložek srebrovih ionov in ozonator za bakteriološko dezinfekcijo.
Iz dneva v dan bo bolj pomembna energijska varčnost. Visokokakovostni materiali, iz katerih je narejen jacuzzi, bodo na dolgi rok privarčevali veliko električne energije. Namreč kvalitetna izolacija preprečuje ohlajanje bazenske vode in posledično s tem redkejše vklapljanje grelca. Pretočni grelec naj ne bo v stiku z vodo, saj se tako izognemo nabiranju vodnega kamna na njem in mu s tem podaljšujemo življenjsko dobo ter izkoristek energije.
Če razmišljate o notranji postavitvi, bodite pozorni na glasnost delovanja. HotSpringov jacuzzi ima vgrajene mehanizme in motorje, ki v fazi pripravljenost delujejo neslišno. Idealno za namestitev znotraj objekta in v večstanovanjskih stavbah.

Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter