Hot Spring

NOVOST V SLOVENIJI


V našem salonu je na ogled ACE ™ sistem za vzdrževanje bazenske vode. HotSpringova unikatna tehnologija temelji na specialni elektrodi z diamantno prevleko v kombinaciji s posebno soljo. ACE proizvaja aktivni kisik, ki je vsaj 4x močnejši čistilec od ostalih, običajno uporabljenih sredstev za bakteriološko čiščenje bazenskih vod. Poleg tega se kot stranski produkt proizvaja še 5 drugih oksidantov, med njimi naravni klor, ozon, bromini, MPS, ki ohranjajo bazensko vodo kristalno čisto in svežo, brez negativnih vplivov na okolje in kopalce. Uporabnik je še bolj sproščen, saj samo občasno nadzoruje delovanje sistema in čistost bazenske vode.


Ključne prednosti ACE™Salt water sanitinzing system so:

- da se bistveno razlikuje od vseh do sedaj znanih in uporabljenih elektroliz. Že znani sistemi so delovali z višjo vsebnostjo soli v vodi (od 3 do 5 tisoč ppm),  ki je posledično vplivala na okvaro posameznih delov bazena. Novo razviti ACE sistem deluje z minimalno vsebnostjo soli v bazenski vodi (1000 ppm), kar je malenkost več od standardne slanosti pitne vode iz omrežja in ne ogroža posameznih bazenskih komponent.

- bazenska voda je že na pogled in občutek bistra in celo lepo diši. Sistem proizvaja naravne klorine, ki mnogo manj dražijo oči in kožo kot klor granulat ali počasitopne klor tablete.

- ACE sistem je razvit posebej za količino vode, ki je v masažnih bazenih in z nizko vsebnostjo soli v bazenski vodi avtomatsko proizvaja aktivni kisik in 5 drugih  oksidantov in s tem ohranja vodo čisto. Nivo soli v vodi je približek vsebnosti soli v pitni vodi oziroma povedano strokovneje, ciljni nivo soli v vodi pri uporabi ACE sistema je 1000 ppm.

- Vzdrževanje vode je še enostavnejše, zahteva manj uporabnikovega časa.


Kako deluje ACE sistem?

ACE sistem vsebuje diamantno elektrodo, ki pretvarja malo količino soli, ki je v vodi, v zelo močno in učinkovito čistilo. Izkaže se, da so diamanti najboljši prijatelji masažnega bazena. Znotraj tega sistema je ekskluzivna diamantna elektroda oblikovana tako, da se vstavi v filtrirni prostor vašega masažnega bazena. Kar naredi diamantno elektrodo edinstveno, je sposobnost razdelitve molekul vode in ob tem ustvarjanje enega najmočnejših naravnih čistilcev nasvetu. To je tako imenovan aktivni kisik, ki poskrbi za čistost vode v vašem masažnem bazenu s pomočjo ACE sistema. Zdaj, ko je aktivni kisik opravil svoje delo, se združuje s soljo in drugimi elementi v vodi, ki skupaj ustvarijo naravni klor, kot drug močan naravni čistilec. To je izjemnega pomena, saj so se čistila ustvarila iz izredno majhne količine soli, ki je dodana bazenski vodi. Tako je malo verjetno, da bodo povzročila suho in srbečo kožo ali celo razdražene oči. Prav tako se ne proizvaja tipičen vonj, ki je prisoten pri kemijskem kloru. Velika prednost ACE sistema je tudi v tem, da avtomatično proizvaja čistila v vodi. Tako ne potrebujete ustekleničenih sredstev za nego vode, s čimer prihranite vaš čas, ki bi ga porabili za nakup in uravnavanje elementov v vodi. In ker ne dodajate dodatnih sredstev za nego vode v vaš masažni bazen, ni možnosti predoziranja in s tem podaljšate kvaliteto vode, tako da jo tudi menjujete na daljše časovno obdobje. Na ta način varčujete z vodo, si prihranite čas in tudi denar. S tem, ko vodi dodamo le izredno majhno količino soli, tudi skrbimo za okolje.

Da bo ACE sistem deloval brezhibno, boste vsake tri mesece očistili diamantno elektrodo tako, da jo boste za 10 minut namočili v mešanico vode v keteri ste raztopili eno žlico granulata pH-.
Aria

Aria

Summit

Summit

Grandee

Grandee

Envoy

Envoy

Vanguard

Vanguard

Sovereign

Sovereign

Prodigy

Prodigy

Jetsetter

Jetsetter